Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت از دانشگاههای علوم پزشکی خواست مطابق با دستورالعمل ها و ضوابط نسبت به انتخاب افراد اصلح در این فراخوان اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سید علی حسینی به فراخوان جذب هیات علمی در اواخر سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: بدون شک دانشگاههای علوم پزشکی کشور با کمبود نیروی هیات علمی مواجه هستند و ما سعی می کنیم باتوجه به امکانات و زیرساخت هایی که داریم در تامین نیازهای دانشگاههای علوم پزشی کشور تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی به نیازهای دانشگاهها به نیروی تخصصی و فوق تخصصی اشاره کرد و گفت: امیدواریم در فراخوان اخیر بتوانیم تا حد زیادی از نیازهایی را که دانشگاهها دارند توسط متقاضیانی که آمادگی عضویت در جذب هیئت علمی وزارت بهداشت هستند تامین کنیم.

وی با اشاره به شرکت کنندگان در فراخوان برگزار شده گفت: تا آخر اسفندماه حدود ۴ هزار نفر برای عضویت در سامانه‌ی جذب امور هیئت علمی وزارت بهداشت ثبت‌نام کردند و متقاضی هستند تا به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه‌های علوم‌ پزشکی کشور به کار گرفته شوند.

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت گفت: این افراد در مقاطع مختلف تحصیلی دارای دانشنامه تخصصی و همین‌طور دانشنامه فوق‌تخصصی، دکتری تخصصی یا PHD در مقاطع مختلف علوم‌پایه، بهداشت و تخصصی، داروسازی و رشته‌های مرتبط هستند.

حسینی افزود: سطح حوزوی ۴ هم همین‌طور، در فراخوان جذب ما، متقاضیان شرکت دارند و امیدواریم که بتوانیم این دسته از عزیزان را هم بر اساس نیاز دانشگاه‌ها جذب کنیم.

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با بیان اینکه فرایند جذب افراد پذیرفته شده در فراخوان در سال ۹۷ صورت می گیرد گفت: انتظار ما از دانشگاه‌های علوم پزشکی این است که بتوانند فرایند جذب را بر اساس دستورالعمل‌هایی که در دارند در سال ۹۷ آغاز کنند و پیش  ببرند.

حسینی گفت: پس از اینکه مراحل اجرایی فراخوان به اتمام رسید، مراحل بررسی صلاحیت‌ها ی علمی و عمومی متقاضیان در دستور کار هیئت‌های اجرایی جذب دانشگاه قرار خواهد گرفت و امیدوارم که مثل همیشه با انتخاب افرادی اصلح و شایسته به تقویت بنیه علمی حوزه سلامت کمک شود.

وی تاکید کرد: افرادی که در این فراخوان جذب می شوند نیروهای جوان کشور هستند و با انتخاب اصلح این افراد می توانند به وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور به لحاظ بهبود و تقویت بنیه علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری کمک کنند.

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت گفت: امیدوارم این اقداماتی که در حال انجام است و تلاش‌هایی که در ستاد مرکزی وزارت بهداشت با همکاری همه مسئولین ذیربط صورت می‌گیرد با همراهی و هماهنگی که از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی شاهد آن هستیم به مرحله نهایی برسد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • افزایش یارانه اعتباری خرید کتاب هیات علمی، دانشجویان و طلاب
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»