Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری فراخوان جذب دانشگاه‌های برخوردار یک بار در سال و غیر برخوردار دو بار در سال در جلسه هیئت عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد.

به گزارش مهر، به نقل از هیئت عالی جذب اعضای هیات علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دویست و بیستمین جلسه هیئت عالی جذب، به ریاست محمدعلی کی‌نژاد در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه رئیس هیئت عالی جذب گزارشی از اجرای فرآیند جذب اعضای هیئت علمی از سال ۸۸ تا ۹۷ به تفکیک وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی با در نظر گرفتن چالش‌های پیش رو ارائه داد.

در ادامه جلسه قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به ارائه توضیحاتی در خصوص مصوبه هیأت دولت برای جذب ۱۰۰ نفر خارج فراخوان و مصوبه هیأت عالی جذب با عنوان جذب ۲۵ نفر سالانه نخبگان خارج از فراخوان پرداختند.

وی اضافه کرد: در دوسال اخیر اقدامات خوبی در جذب نخبگان ۱۰۰ دانشگاه برتر خارج از کشور رخ داده است به گونه ای که در هر رشته داوران برجسته ای این افراد را ارزیابی کرده اند و نفرات برتر را انتخاب و به دانشگاه‌ها معرفی کردند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان همچنین به سطح بالای نخبگان داخل کشور اشاره کرد و تقاضای تسری قانون خارج از فراخوان نخبگان خارج از کشور را به داخل کشور و افزایش تعداد سالانه به ۳۵ نفررا داشت لذا مقرر شد بنیاد ملی نخبگان سالانه ۳۵ نفر نخبه، خارج فراخوان از داخل و خارج کشور جذب کند.

در ادامه جلسه رئیس مرکز امورهیأت علمی وزارت بهداشت به ارائه گزارشی در خصوص جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ازسالهای ۸۸ تا ۹۷ پرداخت. وی افزود؛ جذب هیأت علمی از سال ۹۲ تا کنون افزایش پیدا کرده است. به طور متوسط در سال ۱۲۰۰ هیأت علمی جذب شده است. در این مدت۸۴۸۵ نفر عضو هیأت علمی و ۷۸۷ نفر بورسیه جذب شده است.

تعداد شرکت کنندگان در فراخوان طی سال‌های مذکور ۲۵,۴۴۲ نفربوده است که از این تعداد۱۳۲۰۸ نفر خانم، ۱۲۲۳۴ نفرآقا بوده اند. تعداد کل جذب شدگان براساس مقطع تحصیلی ۲۰۶۲ نفر در دوره دکتری، ۱۳۰۴ نفر در دوره کارشناسی ارشد، ۳۳۵۲ نفر متخصص، ۷۷۸ نفرفوق تخصص، ۴۸۲ نفرفلوشیپ، ۷۸۷ نفرراتبه تحصیلی جذب شده اند.

متوسط جذب برای علوم پایه ۴۰ درصد، بالینی۶۰ درصد است. از سال ۹۳ تا ۹۶، ۱۷۳ ایثارگر و ۵۰ نخبه در وزارت بهداشت جذب شده اند. نسبت استاد به دانشجو در سال جاری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱ به ۱۵.۲۵است.

در صورتیکه پیش بینی برنامه ششم توسعه ۱به ۱۰است. امر فوق بیانگر ضرورت جذب ۷۰۵۶۱۵.۲۵ نفر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا پایان برنامه ششم توسعه است.

در این گزارش پیگیری اخذ مجوز بودجه متمرکز جذب برای وزارت بهداشت، برگزاری فراخوان جذب دانشگاه‌های برخوردار یک بار در سال و غیر برخوردار دو بار درسال پیشنهاد شد.

در این جلسه مقرر شد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سالانه ۲۰۰۰ جذب هیئت علمی داشته باشند، همچنین درخواست شد شماره استخدامی بازنشستگان آزاد شود.

در ادامه جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: خوشبختانه از گزارشات رئیس هیأت عالی جذب و رئیس مرکز امور هیأت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبرهای خوشی شنیده شد. سعی مان این است که از امکانات وزارت بهداشت در وزارت علوم و بالعکس استفاده شود چون می تواند رهگشا باشد.

سپس دبیر هیأت عالی جذب مصوبه توانمندسازی و دانش افزایی را قرائت و تأکید کرد که وزارتین و دانشگاه آزاد اسلامی طبق سرفصل‌های مصوب شورای اسلامی شدن دوره های معرفت افزایی و دانش افزایی را تشکیل دهند و هیأت‌های اجرایی جذب نیزنقش نظارتی دارند.

درادامه تعدادی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تفرش، صنعتی سهند، پیام نور، علوم پزشکی زابل، علوم پزشکی قزوین، فردوسی مشهد تأیید صلاحیت شدند.

دراین جلسه دبیر هیأت عالی جذب، نامه دانشگاه تربیت مدرس در باره نحوه بررسی صلاحیت علمی و عمومی بورسیه ها را مطرح کردند. دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم در پاسخ تأکید کرد، راتبه تحصیلی زمانی معاف از فراخوان بودند ولی تا کنون ادامه پیدا کرده است. در سامانه نیز راتبه ها در بخش تبدیل وضعیت وارد می شوند و با سایر متقاضیان سنجیده می شوند.

سپس، رئیس هیأت عالی جذب اعلام کرد: هم اکنون همه متقاضیان اعم از راتبه یا فارغ التحصیل دکتری باید در فراخوان شرکت کنند.

در ادامه دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد: از سال ۹۴ تا کنون ۴۸۸ نفر نخبه به دانشگاه‌ها معرفی شدند که از این تعداد ۱۰۳ نفر توسط هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأیید شدند.

در این جلسه مصوب شد صلاحیت علمی و عمومی راتبه ها باید مانند سایرین در هیأتهای اجرایی جذب و هیأت مرکزی جذب بررسی شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به حواشی برخی انتصابات رییس دانشگاه در این دانشکده واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه تهران در مراسم افتتاح دانشکده تازه تاسیس خانواده این دانشگاه جمیله علم الهدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان هیأت اجرایی جذب هیأت علمی و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را نیز به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی این دانشکده منصوب کرد.

اقدام رییس دانشگاه تهران در دو انتصاب فوق واکنش های زیادی همراه داشت که روابط عمومی دانشکده علوم خانواده این دانشگاه در این خصوص توضیحی ارائه داد که متن آن به شرح ذیل است:

«در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • سقف یارانه کتاب، امسال ۸۰۰ هزار تومان است
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات